Hos Skiltefirmaet v/Anja Skytte Nielsen er vi bl.a. specialister i solfilm. Solfilm har mange anvendelsesmuligheder og benyttes ofte til biler, både, huse, kontorer, butikker og andre steder, hvor der er brug for en større eller mindre afskærmning for solen eller for at skabe et personligt udtryk. 

Med solfilm kan du beskytte din bil eller bolig mod solens hårde og skadelige UV-stråler. Hvad enten det drejer sig om solfilm på bilruder eller på din boligs vinduer, så står vi klar til at udføre opgaven for dig.

Ved montering af solfilm, lægges der en hinde på ruderne, som både har praktiske og æstetiske fordele. Praktiske, fordi solfilmen beskytter både mennesker og interiør mod den skarpe sol, samtidig med at solfilmens hinde beskytter mod ridser. Æstetiske, da solfilmen giver en flot farve og et blankt udtryk, der holder i mange år frem.

4 fordele ved at benytte solfilm 

  • Beskytter mod solen: Solfilm fungerer som en barriere, der både kan beskytte mennesker og genstande mod solens skadelige stråler. 
  • Temperaturregulering: Kan hjælpe med at reducere varmen fra solens stråler, og bidrager til at holde en mere behagelig temperatur på de varme dage. 
  • Æstetik: Med solfilm kan man også skabe et flot udtryk. Der er flere muligheder for hvordan solfilm kan benyttes, og derfor kan det nemt tilpasses efter ønsker og behov.
  • Privatliv: Nogle typer solfilm kan også bidrage til at give en vis grad af privatliv ved at reducere synligheden i bilen eller boligen, uden at gå på kompromis med lysets indtrængning.

Solfilm til vinduer i hjemmet, butikken eller på kontoret 

Vores solfilm fås i et bredt spektrum af farver og toninger, så du kan matche med indretningen og stilen i din bolig eller virksomhed. Vi tilbyder solfilm i forskellige dimensioner, så uanset om du har store panoramavinduer eller mindre vinduer, kan vi skræddersy løsningen til dine behov.

Vil du have mere end bare standardløsninger? Vi er eksperter i at specialdesigne solfilm efter dine specifikke ønsker. Dette kan omfatte unikke mønstre, logoer eller designs, der passer til din personlige smag eller virksomhedens identitet.

Solfilm til erhverv

Solfilm til bil

Vores solfilm til biler er skabt til at skærme dig og dit køretøj mod solens skadelige UV-stråler. Disse stråler kan ikke kun forårsage skader på din bil indvendig, men også på din egen hud. Ved at blokere for en betydelig mængde af solens varmeindtrængning hjælper solfilmen med at holde temperaturen i bilen behagelig, især under varme sommerdage. 

Kontakt os for en god pris på solfilm

Uanset om du ønsker at skærme for solens skadelige og skarpe stråler i bil eller hus, så står vi klar til at hjælpe dig. I løbet af mere end 20 år i branchen har vi oparbejdet ekspertisen til at løse både store og små opgaver for private og erhverv.

Vi står altid klar med råd og vejledning, når du overvejer solfilm. På baggrund af vores store erfaring i faget, kan vi fortælle dig om de forskellige muligheders fordele og ulemper, så du ender med den rette løsning.

Kontakt Skiltefirmaet v/Anja Skytte Nielsen i dag for at høre mere om vores store udvalg af solfilm og lad os tage en snak om hvordan vi kan skabe en skræddersyet løsning, der passer perfekt til din bil eller dine vinduer i hjemmet eller i virksomheden. Vi holder til i Ringsted tæt på Køge og Haslev, men hjælper kunder på hele Sjælland og resten af landet. 
Kontakt os på telefon 26 17 65 42 eller via kontaktformularen her på siden. 

Kontakt os for en god aftale