Skal du bruge klistermærker eller labels? Så lad Skiltefirmaet v/Anja Skytte Nielsen hjælpe dig med at skabe skræddersyede klistermærker, der passer præcis til dine ønsker og behov. Vi er specialister i print, design og meget mere, og har gennem de sidste 20 år leveret mange forskellige klistermærker og labels til en bred vifte af erhvervskunder og private. 

Skiltefirmaet er beliggende i Ringsted nær Køge og Haslev, men vi hjælper forskellige kunder rundt omkring i hele landet. 

Få unikke labels og klistermærker efter dine ønsker 

Vi laver labels og klistermærker i alle former og størrelser, så de passer perfekt til din vision. Uanset om du har brug for små labels til produktemballage eller store klistermærker til at dekorere biler, trailere, både eller motorcykler, har vi ekspertisen til at levere præcis det, du ønsker. 

Vores labels og klistermærker kan tilpasses til en lang række formål. Fra at skabe professionel branding på dine erhvervskøretøjer og værktøjer, til at designe iøjnefaldende merchandising-klistermærker eller personlige labels til produkter. Vi kan tilpasse dem til enhver overflade og enhver situation.

Klistermærker og labels

  • Klistermærker til bil

Gør din virksomheds køretøjer til rullende reklamer med vores skræddersyede bilklistermærker. Vi laver alt fra enkle logoer til fuld bilindpakning, og alt derimellem. 

  • Produktlabels

Vi laver grafisk arbejde og specialdesignede produktlabels, der både matcher jeres virksomheders identitet og de valgte produkter. 

  • Merchandising og promotion

Skab opmærksomhed omkring din virksomhed eller begivenhed med tilpassede merchandising-klistermærker. Perfekte til at sprede dit brand på messer, events eller som en del af en kreativ markedsføringskampagne.

  • Private anledninger

Skal du bruge unikke klistermærker til en større begivenhed? Det kan være til bryllup, konfirmation, barnedåb, rund fødselsdag, jubilæum eller andet? Så hjælper vi også gerne. 

Skiltefirmaet tilbyder fuldstændig tilpasning, fra design til størrelse og form. Kontakt os i dag for at starte processen med at skabe unikke labels og klistermærker. Lad os omsætte dine ideer til fine klistermærker, der skiller sig ud.

Kontakt Skiltefirmaet for en god pris på klistermærker og labels 

Ønsker du at høre mere om muligheder, priser eller andet? Så kontakt os helt uforpligtende og lad os tage en snak. Kontakt os allerede i dag på telefon 26 17 65 42 eller via kontaktformularen her på siden. 

Lad os tage en snak