Søger du en effektiv måde at promovere din virksomhed på vejene? Så kan bilreklame være en fantastisk løsning! Hos Skiltefirmaet tv/ Anja Skytte Nielsen i Ringsted nær Køge og Haslev, tilbyder vi skræddersyede løsninger indenfor bilreklame samt bilindpakning, hvis du ønsker at gøre din bil ekstra synlig i gadebilledet, hvad enten du er på farten eller holder parkeret. 

Med bilreklame kan du skabe synlighed og blikfang, og det er en effektiv måde at øge kendskabet til din virksomhed. Hvad enten du skal have hele bilen indpakket med reklame eller blot skal have dit logo på bilen, så står vi klar med kvalitetsløsninger, der holder.

Få en bilreklame der skaber rullende synlighed 

Med bilreklame får du skabt synlighed på en effektiv måde, samtidig med at det er en billig form for markedsføring. Bilreklamen kan eksempelvis være en produktreklame, dit firmanavn og logo eller noget helt tredje - mulighederne er mange. Fælles for alle løsninger inden for bilreklamer er, at de både er lette at vedligeholde samt at udskifte.

Hos Skiltefirmaet hjælper vi dig med hele processen lige fra idé, design og layout til produktion og montering. Der er et utal af kreative designmuligheder, når det kommer til bilreklame, og vi tilpasser layoutet til lige netop jeres specifikke behov. Vi tilbyder også gerne rådgivning om design, folievalg og montering.

Bilreklame priser 

Priserne for en bilreklame vil variere alt efter hvordan hele løsningen bliver. Priserne kan variere alt efter hvor stor reklamen skal være, hvilken folie du vælger og om der er nogle særligt krævende behov. 

Er du interesseret i at høre mere om hvad en reklame til bilen kan koste, er du velkommen til at ringe og tage en snak med os. 

Bilreklame på varevogn

Kontakt os for en god pris på reklame på bil

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en flot, sjov, farverig eller stilren reklame til bilen? Så kontakt os allerede på telefon 26 17 65 42 eller mail skiltefirmaet@mail.tele.dk. Vi står klar til at hjælpe med en specialdesignet løsning, der matcher de ønsker du har til den nye reklame. 

Ring i dag for et godt tilbud