Skal din bil have et nyt look? Så kan bilindpakning/wrap være den rette løsning for dig. Hos Skiltefirmaet v/ Anja Skytte Nielsen er vi specialister når det kommer til bilindpakning. 

Folie til biler er en utrolig effektiv måde at skabe opmærksomhed i gadebilledet, og skille sig ud fra mængden. Det er derfor en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker en kørende reklamesøjle til at skabe blikfang. 

Bilindpakning der giver din bil et nyt look 

Bilindpakningen egner sig til de fleste biltyper, heriblandt både til personbiler, varevogne og lastbiler. Ønsker du ikke at få hele bilen indpakket i folie, men blot at få sat logo eller en anden reklame på, så tilbyder vi også bilreklame, som specialdesignes efter dine ønsker. 

Vi hjælper gerne med at rådgive dig ud i det store hav, der findes af muligheder inden for forskellige typer af bilindpakning, så vi får skabt et helt unikt og personligt look til bilen, med din ønskede kombination af farve, mønster og design.

Kontakt os allerede i dag på telefon 26 17 65 42 og lad os tage en snak om dine muligheder. 

Bilindpakning pris

Hvad koster bilindpakning? Prisen på at få bilen indpakket varierer alt efter den enkelte opgave. Valg af folie er en af de ting der der kan påvirke prisen. 

Er du interesseret i at høre mere om priser, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om de ønsker du har til bilindpakningen. Når vi ved lidt mere om hvad du ønsker lavet, kan vi udarbejde et godt tilbud. 

Over 20 års erfaring med bilindpakning 

Gennem vores mere end 20 år i branchen, har vi opnået en stor viden om de bedste materialer og teknikker til bilindpakning. Derfor kan vi hjælpe med at finde den helt rette løsning til dig, samt sørge for at informere om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. 
På trods af at vi er gamle i gårde, stopper vi aldrig med at udvikle os - vi holder os opdaterede på nye trends, materialer, folier og teknikker, så vi kan tilbyde dig de bedste, samt mest holdbare og tidssvarende løsninger.

Kontakt os for en god pris på folie til din bil

Ønsker du at få beklædt bilen med folie, så ring allerede i dag og lad os tage en snak om opgaven. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at vide mere, har spørgsmål eller er interesseret i at få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere på telefon 26 17 65 42, mail skiltefirmaet@mail.tele.dk eller via kontaktformularen til højre på siden. 

Vi holder til i Ringsted, men har også kunder fordelt i Køge, Haslev og omkringliggende områder på Sjælland. 

Kontakt os for et godt tilbud