Skal du have lavet et nyt facadeskilt til din virksomhed? Så kan Skiltefirmaet v/Anja Skytte Nielsen hjælpe med at designe og producere specialdesignet skilte, der matcher din virksomhed eller institution. 

Vi har over 20 års erfaring med forskellige typer af grafisk design på facadeskilte, brochurer, print i storformat, bilreklamer og meget mere, du er derfor i trygge hænder hos Skiltefirmaet. 

Facadeskilte i høj kvalitet

Et facadeskilt skaber synlighed omkring din virksomhed, og derfor er det vigtigt at det at det bliver designet så det symboliserer det firma det repræsenterer. 

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige typer af facadeskilte, hvor du selv har indflydelse på materialer, design, farver mm. så du får en løsning der passer nøjagtig til dine ønsker og behov. Når vi designer facadeskilte, er det altid i højeste kvalitet så du er sikret en flot, professionelt og holdbart resultat. 

Facadeskilte priser

Da facadeskiltene speciallaves individuelt til den enkelte kunde, vil prisen variere alt efter hvordan løsningen ser ud. Nogle af de faktorer der påvirker prisen er størrelsen af skiltet, materialevalg, og så kan designet også have en betydning. 

Ønsker du at høre mere om priserne eller at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os og hør mere. 

Ring i dag og få et godt tilbud på et specialdesignet facadeskilt 

Skal du have lavet et facadeskilt til virksomheden, skolen, børnehaven eller et andet sted, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om de ideer og tanker du har, så hjælper vi med at finde den bedste løsning til den bedste pris. 
Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 26 17 65 42, send en mail til skiltefirmaet@mail.tele.dk eller via kontaktformularen på siden til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skiltefirmaet har beliggenhed i Ringsted nær Køge og Haslev, men vi hjælper også gerne i omkringliggende områder.

Ring i dag for et godt tilbud